تهدید بوسیله ی عکس میکند، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #08672349

سلام وقتتون بخیر من ۷ سال پیش بنابر اشتباهات بچگانه یه عکس عریان به یه پسر دادم و اون پسر اون عکس رو به دوست صمیمی من که ۷ سال هست قطع رابطه کردیم داده و اون دختر طی ۷ سال، اکثر اوقات، من بوسیله ی اون عکس ‌تهدید میکنه. من زنگ زدم به خونه شون و‌ به مادرش گفتم که به دخترت بگو‌یم بار دیگه مزاحمت برای من ایجاد کنه، شکایت میکنم و اون پیام داد که اگر یه بار دیگه، به خونه یا شماره ی خودم ‌زنگ بزنه شخصا برخورد میکنم و پذرم هم‌ در جریان‌ هست و شکایت میکنه به نظر شما، ممکنه برای تلافی عمس رو‌ برای پدر من بفرسته؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در حال حاضر میتوانید علیه آقایی که عکس را به دوست شما انتقال داده شکایت هتک حیثیت و از دوستتان نیز بابت تهدید شکایت به عمل آورید لیکن در صورت نشر توسط دوستتان ایشان نیز با تحت عنوان هتک حیثیت قابل پیگیرد هستند.
با تمام این توضیحات در نظر داشته باشید که اگر شما اقرار کنید که عکس برهنه برای آن آقا فرستادید از باب ارتباط نامشروع با شما برخورد تعزیری می شود.
موید باشید

عقلا برای تلافی عکس شما را به پدرتان‌نمی فرستد . چون فعلش جرم است و مستوجب دوسال حبس . لذا شما می توانید اقدام به شکایت نمایید .

"با سلام"
میتوانید علیه ایشان به جرک تهدید شکایت نمایید

اگر ارسال کرد به عنوان هتک حیثیت رایانه ای از طریق انتشار تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری شکایت کنید
ضمنا اکنون نیز می توانید به جرم تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

ارسال یا عدم ارسال عکس برای پدر شما بستگی به شخصیت فرد مورد نظر دارد اما شما به واسطه تهدیدات وی امکان شکایت را دارید .

ماده۷۴۲ـ
هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره۱ـ ارتکاب اعمال فوق درخصوص محتویات مبتذل موجب محکومیت به حداقل یکی از مجازاتهای فوق می‌شود.
محتویات و آثار مبتذل به آثاری اطلاق می‌گردد که دارای صحنه و صور قبیحه باشد.
تبصره۲ـ هرگاه محتویات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود، مرتکب به یک میلیون (۱/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا پنج میلیون (۵/۰۰۰/۰۰۰) ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
تبصره۳ـ چنانچه مرتکب اعمال مذکور در این ماده را حرفه خود قرار داده باشد یا به طور سازمان یافته مرتکب شود چنانچه مفسد فی‌الارض شناخته نشود، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.
تبصره۴ـ محتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیر واقعی یا متنی اطلاق می‌شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است.

ذخیره و نگهداری عکس های مستهجن در قانون جرم انگاری شده و مجازات نیز در نظر گرفته شده است . می توانید در این خصوص شکایت مطرح بنمایید.