با مراجعه به بیمه اعلام کردند که ما مبلغ دیه را به نرخ سال ۹۸ در برج ۱۲ سال ۹۸ پرداخت کردیم، باید الباقی رو از کی بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۷ #08670276

سلام.
پدر بنده در برج ۷ سال ۹۸ بر اثر تصادف فوت کردند و بعد از دادگاه و اجرای احکام در برج ۸ سال ۹۹ حکم داد که مبلغ ۳۳۰ میلیون بیمه -------باید پرداخت کند اما ظاهرا بیمه مبلغ ۲۷۰ میلیون برج ۱۲ سال ۹۸ به حساب دادگاه ریخته بود و دادگاه به ما چیزی نگفته بود تا روز اجرای احکام.حال اجرای احکام به ما گفت که باید بیمه الباقی را نیز پرداخت نماید.اما با مراجعه به بیمه اعلام کردند که ما مبلغ دیه را به نرخ سال ۹۸ در برج ۱۲ سال ۹۸ پرداخت کردیم.الان من باید الباقی از کی بگیرم؟ از بیمه شکایت کنم یا خوده راننده؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید علیه راننده شکایت مطرح کنید.با پرداخت بیمه دیگر مسئولیت متوجه آنها نیست.

نرخ دیه به روز محاسبه خواهد شد احتمالا اجرای حکم در سال ۹۸ صورت گرفته است

سلام . با این تفسیر شما باید بر علیه راننده شکایت کنید .‌

با سلام
دیه وفق ماده ۴۹۰ باید به نرخ روز پرداخت، محاسبه و پرداخت شود.
لذا امکان طرح دعوی علیه بیمه گر و راننده مقصر همزمان وجود دارد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با پرداخت بیمه دیگه مسئولیت متوجه اونا نیست و باید علیه راننده شکایت کنید

سلام .دیه به نزخ یوم الادا یا زمان اجرا پرداخت میشود شاید زمان اجرای حکم سال ۹۸ بوده است حتما از طریق شعبه اجرا پیگیری کنید