اثبات بیماری روحی همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۹۰ #08641053

سلام خسته نباشید
همسر من دارای اختلال شخصیت پارانوئید ..اضطراب شدید ..تیک های عصبی اختلال جنسی و افسردگی است ..
آیا میتوانم درخواست طلاق کنم ..چگونه باید اثبات کرد ..
آیا پزشکی قانونی تشخیص میدهد؟
و درصورت تشخیص مهریه به زوجه تعلق میگیزد

سپاس گزارم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.

شما میتوانید در صورت وجود با ارائه مدارک پزشکی و نظر روانشناسان از دادگاه خانواده تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی در خصوص بررسی سلامت روانی ایشان را بنمایید. در صورت احراز شما می توانید درخواست طلاق نموده و البته در هر صورت تمام مهریه به شما تعلق میگیرد و حق طبیعی شماست.
سپاس

سلام
شما باید بتوانید اختلال شخصیت و بیماری روانی همسرتان را با ادله ای که دارید اثبات نماید اما موضوع تحت بررسی پزشکی قانونی نیز قرار خواهد گرفت
در صورتی که طبق نظر پزشکی قانونی همسر شما دچار اختلال شخصیتی باشند می توانید مبادرت به طلاق نمایید و تمام مهریه نیز به شما تعلق خواهد گرفت

سلام
اگر شما مدارک و دلیلی دال بر بیماری همسرتان دارید مثلا آزمایشات پزشکی یا مصرف دارو و غیره و این بیماری برای شما ایجاد مشقت و عسر و حرج در زندگی مشترک می کند به نحوی که ادامه زندگی با این شخص برای شما ممکن نیست می توانید درخواست طلاق کنید پس از ارجاع زوج به پزشکی قانونی و تایید اظهارات شما حکم به طلاق داده می شود که شوهر مکلف به ایفا تمام حقوق مالی شما اعم از مهریه و غیره می باشد.