آیا برگردم شهرستان میتونم به جرم خیانت در امانت متهمش کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۶ #08616303

(با سلام وقتتون بخیر تورو خدا قشنگ راهنماییم کنید خیلی فوریه)
من فردی ۲۱ ساله هستم ساکن کردستان. مدتی قبل بابت معامله ای سفته آوردم که یکی از دوستانم با توجه به شرایط معامله پشت سفته ام را ضمانت کرد. بعد از اتمام معامله که سفته هارو پس گرفتم با توجه به اینکه اولین بارم بود که سفته آورده بودم و همچین کاری رو نکرده بودم بدون اینکه در حضور ضامن برگه ها رو پاره کنم سفته ها رو پاره کردم. اما بعد از مدتی دوستم با ظاهری خیلی شاکی که من از کجا مطمئن باشم که تو سفته ها رو پاره کردی شاید بعدا برای من مشکلی پیش بیاد و از من خواهان سفته ۶۰ میلیونی بود که بهش بدم. من را سوار بر وسیله نقلیه کرد و یک برگ سفته ۶۰ میلیونی از من امضا و اثر انگشت گرفت اما من با توجه به اینکه از مسایل حقوقی تا حدودی اطلاع داشتم پشت سفته دقیقا این متن را نوشتم:
( این جانب این سفته را جهت ضمانت سفته ی ۳۰ میلیون تومانی به ____ میدهم و هر گاه سفته ای از جانب من که _____ من را ضمانت کرده باشد به دادگاه برده شود. این سفته برای _____ در دادگاه قابل اجرا میباشد.)
در ضمن :
انتهای نوشته را،هم من و هم دوستم امضا و اثر انگشت زدیم یک نفر شاهدم که یکی دیگر از دوستانم بود بعنوان شاهد امضا و اثر انگشت زد، از این ماجرا ۳ ماه میگذرد و من چونکه پدرم فوت کرده و بخاطر خرج خانواده ام در تهران در یک رستوران مشغول به کار هستم، ساعاتی پیش مادرم تماس گرفت و گفت که دو نفر ارازل که یکی از آنها همان کسی است که سفته ی من دستش است خواهان پول است و میگوید من از پسرت سفته دارم ۲ میلیون بهم بدین تا مشکلم حل بشه و بیخیال میشم و مادرم رو مورد توهین و فحاشی قرار میگیره و میگه که پسرت رو هر کجا بگیرم میکشمش و با این سفته ای که دستمه مجبورش میکنم که کلیه هایش را بفروشه. اما این فرد با توجه به شناختی که حدودا دارم ازش فکر نکنم شکایت کنه فقط با این کارا میخواد من مجبورشم بخاطر آبرویم هم که شده مقداری پول بهش بدم
آیا برگردم شهرستان میتونم به جرم خیانت در امانت متهمش کنم؟
بخدا همه داستان اینه هیچ دروغی هم نگفتم لطفا با توجه به توضیحاتم راهنمااییم کنید.
خیلی نگران خانوادم هستم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

می توانید از ایشان به جرم توهین شکایت کنید. همچنین دعوی اخاذی را نیز مطرح نمایید.

موفق و پیروز باشید

خانواده شما میتوانند بدلیل مزاحمت و فحاشی و تهدید و توهین و اخاذی از ایشان شکایت نمایند و شما استرداد سفته های ضمانت را بخواهید

سلام
شما در صورت اثبات ادعا میتوانید علیه ایشان دعوای اخاذی مطرح نمایید و همچنین به جرم توهین به مادرتان نیز میتوان از ایشان شکایت کرد اما اثبات شکایت خیانت در امانت در شرایطی که گفتین سخت است

سلام اولا نیازی به برگشتن شما به اونجا نیست و خانواده شما میتوانند با شکایت علیه ایشان تحت عناوین ایجاد مزاحمت - تهدید و اخاذی اعلام جرم کنند و شما نیز با ارسال اظهارنامه ای ضمن بازگو کردن ماجرا و اشاره به سوء استفاده و سوء نیت ایشان از گرفتن سفته نسبت به ادعای بی اساس ایشان به صورت قانونی اخطار داده و لاشه سفته را با درج سریال و مشخصات کامل مطالبه نمایید سپس مطابق تذکر قید شده در اظهارنامه (حتما مهلت معینی جهت استرداد لاشه سفته قید بفرمایید حتی میتواند به محض رؤیت اظهارنامه باشد) علیه ایشان طرح دعوی نموده و همزمان در محاکم قضایی از ایشان در خصوص عدم ایجاد مزاحمت مجدد تعهد قانونی اخذ تا در صورت تکرار به موجب جرایم تعزیری مقرر در قانون تحت تعقیب قرار گیرد.
مؤید باشید