قاضی بعد از رضایت شاکی در پرونده بلافاصله « قرار موقوفی اجرا » صادر کرد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۰۳ #08567401

سلام من به عنوان متهم در دسترس بابت کلاهبرداری به پرداخت ۲۶ میلیون تومان به شاکی و جزای نقدی معادل ۲۶ میلیون تومان و یک سال حبس تعزیری محکوم شدم .
چند روز قبل رضایت شاکی خصوصی رو گرفتم .
قاضی اجرای احکام کیفری بلافاصله « قرار موقوفی اجرا » صادر کرد و بهم گفت مهم این بود که رضایت شاکی خصوصی رو گرفتید .
فرم درخواست تخفیف مجازات طبق « مصوبه جدید مجلس » رو پر کردم .
قاضی اجرای احکام دادسرا بهم گفت پرونده به دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارسال میشه تا قاضی تصمیم گیری کنه .
وارد سامانه ثنا قوه قضائیه شدم نوشته شده « قرار موقوفی اجرا صادر شد »
اما نکته مهمی که وجود داره یک سال حبس + جزای نقدی معادل ۲۶ میلیون تومان در پرونده باقی مونده .

سوال اول : با توجه به رضایت شاکی خصوصی قاضی دادگاه صادرکننده حکم قطعی می‌تونه با مصوبه جدید مجلس مبنی بر کاهش مجازات‌های تعزیری عفو و بخشش در مجازات رو اعمال کنه؟

سوال دوم : آیا طبق مصوبه جدید مجلس کلاهبرداری با مبلغ ۲۶ میلیون تومان از جرائم قابل گذشت است؟

سابقه کیفری ندارم .
بیماری حملات اضطرابی پانیک هم دارم .
شاکی خصوصی دیگری هم ندارم .

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قانون جدید کلاهبرداری قابل گذشت است