میگه سفته رو میذارم اجرا ایا واقعا میتونه این کارو بکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۶ #08545583

یکی از رفیقام تو کیش کار گرف بنده شهرستان بودم که زنگ زد و هماهنگ شدیم ایشون گفتن که کار خیلی راحتیه و قرارداد کاری با یارو بسته که ماهیانه باهاش تسویه کنه به گفته ایشون این کار قرار بود تو دو ماه تموم بشه منم گفتم نهایتن بشه سه ماه ولی بخاطر کار شکنی و ایرادات و کسری کاری که بود البته توی کیش هستیم کار عقب افتاد
الان رفتیم تو ماه شیشم که هنوز کار نصف نشده البته قبل شر و کار که پام رسید به کیش تو ساختمون با قسم بچش ازم یه سفته ۱۰ ملیونی گرفت که الان کار به مشکل خورده و خودشونم کار زیادی انجام نمیدن که کار واقعا پیش بره دیشب دعوامون شد سر قضیه حساب کتاب که برگشته میگه سفته رو میذارم اجرا ایا واقعا میتونه این کارو بکنه ....من شنیدم سفته سفید امضا تو قانون کار جرمه الان کدومش درسته چون یکی از بچه ها هم دعواش شده الانم میخواد سفته اونو بذارد اجرا ....ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
در هر صورت ایشان میتواند وجه سفته ها را مطالبه نماید لیکن چنانچه قراردادی فی مابین شما تنظیم شده و شماره سفته در آن قید شده میتوانید دفاع کنید در غیر اینصورت با توجه به اظهارات شما از سایرین نیز سفته گرفته است شما میتوانی سایر کارکنان را به عنوان گواه معرفی کنی

با سلام
سفته در هر حالت ضمانت اجرایی دارد و میتوانند به آن استناد نمایند ولی منظور از سفید امضاء بودن در سفته متفاوت است که بر اساس حسن انجام کار و طبق قرارداد اخذ شده باشه یا دلایل دیگر

با سلام
بله ایشون میتونه سفته ای که شما امضا کردید را از طریق مراجع قضایی به اجرا بگذاره در هر حال سفته یکی از اسناد تعهد آور بانکیه و لی بین سفید امضا بودن و غیره راه مطالبه قانونیش متفاوته وموضوع اینه که اگر شما قرارداد کاری دارید مطالبه ایشون میتونه با دفاع مناسب شما روبرو بشه و میتونید از خودتون دفاع کنید