با شکایت دوباره ترک انفاق چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۲۷ #08522196

سلام وقت بخیر
قبلا به دلیل ترک انفاق مجازات مقرر محکوم شدم
با حکم دادگاه کل نفقه پرداخت گردید که بعد ان زوجه اقدام به مسدودی حساب نمودن و ارسال اظهار نانه خواستار معرفی حساب شدم اما ایشان اقدامی نکردن و دوباره ترک شکایت کردن... البته نفقه ایشان با استعلام از بانک ها بعد دوماه کلا تا حال پرداخت گردیده..
شکایت ترک انفاق واقعا به چه دلیلی میباشد
مسولیتی اینحانب چیست شخص حساب مسدود کردن

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وارادت
با توجه به پرداخت وجه توسط شما شکایت ایشان منجر به منع تعقیب میشود .

سلام با توجه به اینکه نسبت به پرداخت نفقه نمودید شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید موفق باشید

شما بایددرخواست تمکین نمایید تاعدم تمکین صادر نشودشما همچنان ترک انفاق نمودید

با سلام
با فرمایشات شماشکایت ایشان راه بجایی نخواهد برد

با سلام فقط جنبه شیطنت و اذیت کردن دارد با پرداخت شما مشکلی پیش نمیاید

با این تفاسیر شکاین به نتیجه نمی رسد ولیکن به نظر می اید همسر شما در مرحله اول دادخواست داده اند و مجدد هم از طریق حقوقی اقدام کرده اند بهتر است مدارک توسط وکیل بررسی گردد

سلام
در صورت پرداخت از جانب شما ترک انفاق مفهومی ندارد