شکایت رفع مزاحمت نمودم قاضی توجهی به متن اسناد ثبتی نمیکند؛ چه راه حلی پیشنهاد مینمایید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۲ #08508488

با عرض و خسته نباشید
من ملکی را بیست سال پیش خریدم که حالت مخروبه است و همسایه من از ملک من دری داشته به ملک خودش و تردد مینماید، ولی در اسناد ثبتی ما هیچ گونه حقوق ارتفاقی وجود ندارد و از طرفی همسایه از جایی به کوچه نیز دسترسی دارد. حالا من شکایت رفع مزاحمت نمودم قاضی توجهی به متن اسناد ثبتی نمیکند و از خوانده شهود خواسته و میگوید چون این موضوع سابقه طولانی دارد حق با ایشان است.چه راه حلی پیشنهاد مینمایید؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به موضوع اختلافی بین شما و همسایه از قاضی درخواست ارجاع موضوع به کارشناسی را بخواهید

شما می توانید ابتدا درخواست ارجاع به نظر کارشناس ثبتی دهید.

سلام
صرف وجود سابقه داشتن در، به معنای وجود حق ارتفاق نیست. برای روشن شدن موضوع، از دادگاه تقاضای ارجاع امر به کارشناسی نمایید.

با سلام
به دلیل داشتن سابقه عبور ( حق ارتفاق ) حق با دادگاه است اما بفرموده شما چون راه دیگری نیز برای همسایه وجود دارد لذا دادگاه بایستی تغییری در نظر خود میداد شما میتوانید درخواست استعلام از اداره ثبت نمایید

سلام چون سابقه حق ارتفاق بیشتر است امکان آن نیست ولی اگر بتوانید عوامل حصروحرجتان را بخاطر مزاحمت ایشان اثبات نمایید آنگاه قاضی بنفع شما حکم می دهد. همین طور چون ملک قدیمی است اگر بازسازی یا کلا تجدیدی بنا شود بگونه ای که راهی برای استفاده از حق ارتفاق ایشان نباشد نمی تواند ادعایی کند

سلام . اگر در خصوص ارتفاق محکوم شدید و حسب فرمایش شما ارتفاق کننده راه دیگری از کوچه دارد . دعوای مالکیت اقامه کنید و اثباط کنید که صاحب ملک هستید . بدون اینکه در خصوص محکومیت ارتفاق اشاره ای نمایید .

نوشتن دادخواست بسیار مهم است حتما از کارشناس کمک بگیرید .
. موفق باشید

سلام ، بصورت کتبی از دادگاه درخواست استعلام ثبتی مطرح کنید و اگه توجه نکرد میتونید سبت به تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف اقدام و نتیجه رو روی پرونده بذارید