اگر بتونه اثبات کنه میتونه مهریه و طلاق بگیره ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #08497365

با سلام - همسرم به من شک کرده و درخواست مهریه و طلاق داره - توافقی کنار بیام و مهریه رو بدم یا اینکه بگم شکایت کنه ؟ سال ۹۰ بنده ۲ دانگ آپارتمان به نامش زدم ولی بعنوان مهریه قبول نداره - از طریق دادگاه میتونم اثبات کنم و از مهریه کم کنم یا خیر ؟ ۲ تا واحد داریم که ۴دانگ سهم منه و ۲ دانگ رو بنام اون زدم . ملک وکالتی رو میتونه توقیف کنه ؟ مخارج شکایت و سهم دولت از مهریه چقدر میشه اگر شکایت کنه ؟ وکیل محترم واسه من چه کاری میتونه انجام بده ؟

تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
تصمیم باشماست ولی در طلاق توافقی درگیری دو طرف کمتر است و بهتر است از هر لحاظی، بله ملک وکالتی هم قابل توقیف است، این هم که نباشد فشارهای زیادی به دو طرف وارد میشود.
والصلح خیر