میخواهد به طبقه بالا اساس کشی کند، مادرش و خواهرش راضی اند اما برادر بزرگ که حالا دو سهم دارد ممانعت میکند و اجازه نمیدهد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴ #08418109

خانواده همسرم یعنی پدر شوهرم یک خانه پدری دارند که پدرشان فوت کرده و مادرشان در خانه زندگی میکند ( خانه قدیمی و دو طبقه میباشد طبقه پاین مادر و طبقه بالا خالی میباشد ) فرزندان تعدادشان ۳ پسر و ۱ دختر است مادرشان هم که هستن. حالا یکی از پسرها سهمش را به پسر بزرگ فروخته و ثبت هم کرده اند. پدر شوهر بنده که پسر وسطی است مشکی برایش پیش آمده که میخواهد به طبقه بالا که خالی است اساس کشی کند. مادرش و خواهرش راضی اند اما برادر بزرگ که حالا دو سهم دارد ( سهم خودش و سهم برادر کوچکش ) ممانعت میکند و اجازه نمیدهد. به نظر شما میتونن برن اونجا و بهش توجه نکنن؟ چون انها هم سهم دارند. یا خیر؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازآنجاکه ملک مشاع است ایشان میتواند, ازملک مذکوراستفاده کند

استفاده هریک از شرکای املاک مشاع منوط است به رضایت تمامی مالکین . لذا با توجه به مخالفت احد از مالکین امکان استفاده قانونی وجود ندارد .