منع تعقیب صادر شده ولی چون رفته خود زنی کرده پزشکی قانونی نامه داده؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۹ #08408914

با سلام خدمت وکلا درمورد سوال پرسیده شده قبلی به فرمایش بعضی اساتید مفهموم نبود باز تکرار میکنم من از خانمی ده ملیون طلب کارم سفته داده بود اجرا گذاشتم و حکم به نفع من صادر شد که پرداخت کند بعد از این رفته از من به جرم تخریب فحاشی و ضرب و جرح به دادیاری سه شکایت کرده و چون مستاجرم از ادرس قبلا جا به جا شدم نامه احضار به دستم نرسیده در حالی که ثنا داشتم کد ملی نداده که ابلاغیه بیاد برام لذا غیابی حکم صادر شده درمورد تخریب و فحاشی چون مدرک نداشته و تحقیقات انجام شده کافی نبوده منع تعقیب صادر شده ولی چون رفته خود زنی کرده پزشکی قانونی نامه اورده در صورتی که من ازارم به مورچه هم تو چهل و هفت سال زندگیم نرسیده چه برسد به ضربه و جرح اونم خانم بعد رفته دوباره دادیاری دو ازم به همین جرایم شکایت کرده این بار کدملی داده ها برام ابلاغیه اومد هر دفع احضار شدم رفتم گفتن پرونده پیگیری نکرده نگو به عمده این کارو کرده منو سر گرم دادیاری دو کرده بتونه از دادیاری سه غیابی حکم به محکومیت من بگیره و نباشم در جلسه از خودم دفاع کنم من این خانمو فقط در شورا اخرین بار دیدم حالا به کیفری دو احضار شدم از شما عزیزان کمک و راهنمایی میخوام به ناحق متهم نشم ممنون از شما خدا خیرتون بده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا به دادیاری مزبور جریان پرونده سوم دادیاری را اطلاع دهید.چون همزمان امکان طرح یک موضوع وجود ندارد و موضوع مشمول دعوای مطروحه می گردد.در ثانی با ارائه دلیل از خودتان دفاع کنید .