ابتدا سند به نام سازنده میشه و سازنده باید به نام من کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #08397836

با سلام من خانه ای رو دارم تهیه میکنم که نوساز و سند ۲ ماه دیگه آماده میشه و میخوام وام مسکن بگیرم سازنده خونه به یک نفر دیگه قولنامه ای فروخته و اون طرف پول کم آورده و ملک میخواد به من بفروشه و من هم قولنامه ای میخوام بخرم تا سند و تفکیکی و پایان کار بگیره ابتدا سند به نام سازنده میشه و سازنده باید به نام من کنه اون کسی که اون وسط هست و خریده میره کنار ادعایی که نمیتونه بکنه؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با سلام در هر دو صورت برای شما مانعی نخواهد داشت
حتی اگر از سازنده خریداری نمایید در مبایعه نامه قید شود که بنا به اظهارات سازنده ( فروشنده ) متعهد میگردد در صورت نیاز به تنظیم سند ، مالک را ملزم به تنظیم سند بنام خریدار یا هر شخصی که خریدار ادعا نماید سند بزند

سلام
میتواند ادعا داشته باشد میبایست اقدام به تنظیم مبایعه نامه دیگری با سازنده نمایید

با سلام شما می توانید از خریدار ملک، ملک را بخرید و منع قانونی ندارد.