با تهمت ضرب و جرح، باید به رای اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #08384168

سلام.
من قبلا یه سوال در این مورد کرده بودم و الان رای همون سوال قبلیم اومده و براد زنهای من که دو نفر بودن و من تنها بودم یه روز دادگاه داشتیم اومدن و هر دو به من فحش دادن و منو اصلا حواسم نبود از پشت یدفعه ریختن سرم و کتکم زدن و بعد من زنگ زدم به مامور هر دو تاشون فرار کردن و من شکایت و پزشکی قانونی و فیلم دوربین از دادسرا با نامه کلانتری گرفته و پرونده تشکیل دادم به عنوان شاکی و برادر زنهام فردای اون روز یکیشون رفته شکایت فحاشی از من کرده و یکیشونم خودش و زده و از پزشک قانونی نامه اورده و با اینکه روز قبل من اصلا دستی به هیچکدوم نزدم و اونا از پشت ریختن و زدن و بعد ۶ ماه فیلم دوربین در حضور من و اون دو تا تو کلانتری به درخواست بازپرس دیدن و قشنگ معلوم بود که هر دو منو زدن و من هیچ کاری نکردم و حتی افسر تحقیق هم به اون دو تا گفت بدجوری زدینش و پرونده فرستادن بازپرسی و ما رو هم بازپرس برای دفاع اخر خواست و من رفتم پیش بازپرس و بازپرس چندتا سوال پرسید و من جواب دادم و گفت تو اونا رو زدی و گفتم اصلا دست نزدم و تو فیلم هم هست و خودتونم خواهش میکنم فیلم ببینین و تازه من زنگ به مامور زدم و اون دوتا فرار کردن و روز بعد رفتن با خودزنی از من شکایت کردن تا جرم بهم نصبت بدن و بازپرس دوبار به من گفت خودزنی پزشکی قانونی میفهمه و هر چی گفت من گفتم من دستم نزدم بهشو من و در اخر بازپرس گفت: تو نامه پزشکی قانونی اونا نوشته فقط یه خراش کوچک روی ابرو در حالت درگیری بوده و بقیه در حالت غیر منازعه بوده و منم گفتم دیدین گفتم خودشون به خودشون اسیب رسوندن تا جرم بهم نصبت بدن و بعد جلسه تموم شد و بعد مدتها الان قرار جلب دادرسی هم برای اون دوتا رو دادن و برای من هم قرار جلب دادرسی دادن و بعد شکایت فحاشی رو هم برای هیچ کدوممون بازپرس قبول نکرده و گفته چون دوربین صدا ضبط نمیکنه دلایل کافی نبوده، میخوام ببینم چرا برای من که هم کتک خوردم و هم به مامور زنگ زدم و اونا فرار کردن و نامه پزشکی هم نوشته در حالت درگیری نبوده برای من و اون کسی که فیش حقوقیش رو روزی که بازپرس ما رو احضار کرده اومده؟ بعد تو قرار جلب نوشته با استناد به نامه پزشک قانونی و فیلم دوربین دادسرا و گزارش مامورین و ضابطین انتطامی و اقرار متهمین به درگیر شدن با هم قرار جلب دادرسی برای نامبردگان صادر میشود ( روزی که کلانتری رفتیم فیلم نگاه کنیم و با اینکه فیلم واضح بود که از پشت منو زدن و من دستی هم بهشون نزدم و افسر تحقیق هم به اون دوتا میگفت بدجور زدینش و حتی گزارش کلانتری نوشته بود که اینها باهم درگیر شدن من امضا نکردم و چون من درگیر نشدم و اونا منو زدن و امصا نکردم نوشته اقرار متهمین؟(لطفا ازتون خواهش میکنم سریعتر جواب سوال منو بدین و اگه باید اعتراض بزنم تا وقت هست بزنم و و یا چه کار باید بکنم و اصلا اینایی که نوشتن یعنی چی ؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۲ ثانیه پیش
سلام هرکسی می تواند دردادگاه مدعی حقی برای خودش باشه اما صرف ادعا وبدون دلیل قطعا نتیجه نخواهد گرفت
درموردشکات شماهم همینطوره دادرسی امری طبیعیست مهم صدورکیفرخواست وتایید وصدوررای درداگاه هست

پس نگران نباش وشک نکنید دادگاه محل اجرای عدالت خواهدبود

سلام هرکسی می تواند دردادگاه مدعی حقی برای خودش باشه اما صرف ادعا وبدون دلیل قطعا نتیجه نخواهد گرفت
درموردشکات شماهم همینطوره دادرسی امری طبیعیست مهم صدورکیفرخواست وتایید وصدوررای درداگاه هست

پس نگران نباش