آیا میتوان برای این مستاجر حکم تخلیه از طریق اداره ثبت اسناد گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۴ #08374137

با سلام و خسته نباشید
مستاجری داریم که ۷ ماه از انقضای قراردادش گذشته و بدون تمدید کتبی قرارداد، مبلغ ۳۰ هزار ماهانه به اجاره اضافه کرده و تخلیه نمیکنه.
میشه برای این مستاخر حکم تخلیه از طریق اداره ثبت اسناد مالکیت گرفت؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدین

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که قرارداد اجاره در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد شما می توانید جهت تخلیه ملک از طریق اجرای ثبت اقدام نمایید اما در صورتی که قرارداد اجاره در مشاور املاک و یا صرفا توسط خودتان تنظیم شده باشد جهت دریافت حکم تخلیه باید به دادگاه مراجعه نمایید

 پس از انقضای مدت اجاره بنا به تقاضای موجر یا قایم‌مقام قانونی وی تخلیه
عین مستاجره در اجاره با سند رسمی توسط دوایر اجرای‌ثبت ظرف یک هفته و در اجاره با
سند عادی ظرف یک هفته پس از تقدیم تقاضای تخلیه به دستور مقام قضایی در مرجع قضایی
توسط ضابطین قوه‌قضاییه انجام خواهد گرفت.

سلام
اگر قرارداد اجاره در دفترخانه اسناد رسمی منعقد شده باشد می توانید از طریق اجرای ثبت اقدام به تخلیه کنید اما اگر قرارداد اجاره عادی باشد باید از طریق دادگاه درخواست تخلیه کنید.

سلام، شما چون وقت و مدت اجاره در قراداد منقضی شده و پایان یافته است از طریق شورای حل اختلاف تقاضای فوری تخلیه عین مستاجره رو طبق دادخواست بخواهید و حکم تخلیه صادر خواهد شد