شرایط تمدید اجاره در زمان شیوع کرونا چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۸ #08359534

با سلام
بنده در تهران مستاجر هستم و یک ماه پیش از اتمام موعد قرارداد با صاحب خانه بر سر افزایش ۲۰ درصدی اجاره بها به توافق رسیدیم. متاسفانه چند روز قبل از اتمام موعد قرارداد وقتی برای تعیین تاریخ مراجعه به بنگاه برای انعقاد قرارداد جدید صحبت کردیم ایشان زیر قرار قبلی زدند و گفتند باید ۴۵ درصد به اجاره اضافه کنی وگرنه تا یک ماه آینده وقت داری تخلیه کنی.!!!
الان با توجه به مصوبه هیات دولت مبنی بر افزایش حداکثر ۲۵درصدی در تهران و عدم امکان گرفتن حکم تخلیه برای بلند کردن مستاجر میخواستم بپرسم من باید چیکار کنم؟ مجبورم بلند بشم یا میتونم با استناد به این مصوبه با همون افزایش ۲۵ درصدی همونجا بمونم؟
آیا مکانیزم قانونی ای برای اجرای این مصوبه وحود داره؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق مصوبهجدید ۲۵ درصد افزایش پیدا می کند و یکسال قابل تمدید است

مطابق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا اگر مستاجر در پرداخت اجاره بهای ماهیانه قصوری نداشته و اجاره ها را تاکنون سر موعد پرداخت کرده باشد ، پس از اتمام قرارداد با افزایش ۲۵% به اجاره بهای پرداختی ، قراردا به صورت خودکار تمدید خواهد شد . این تمدید فعلا یکساله می باشد .