نمیشه کاری کرد که فقط بابت سهم الارث پدرم پول پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #08311601

سلام
بنده بعد از صدور حکم اولیه مبنی بر فروش خانه از دادگاه اقدام به خرید سهم الارث خواهرم کردم وکالت و مبایعه نامه معتبر دارم رفتم دادگاه گفتن ما حکم دادیم و نمیشه تغییری در حکم بدیم حالا نمیدانم بنده بعد از کارشناسی باید مجدد برای سهم خواهرم پول واریز کنم به صندوق دادگستری نمیشه کاری کرد که الان که فقط سهم پدرم مانده در اجرای احکام مزایده فقط بابت سهم الارث پدرم پول پرداخت کنم. سپاسگذارم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
واقعا پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه طرفین دعوی به اجرای احکام اعلام نمایند حق خود را دریافت نموده اند اجرای احکام ملزم به پذیرش میباشد

سلام
اگر خواهر شما مالک سهم الارث بوده هر زمان می تواند آن را به دیگری به هر نحو منتقل کند و حکم دادگاه نمی تواند حقوق اساسی شخص از جمله حق مالکیت را سلب نماید لذا توصیه میکنم موضوع را بیشتر بررسی کنید.