شاکی از این هستن که چرا پدرشونو تو بیابون رها کردن و چرا نرسوندن به یه بیمارستان؛ چه مجازاتی شامل حالشون میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #08305720

سلام وقت بخیر .یکی از بستگان ما داخل یک مهمونی بودن و هم مواد مخدر مصرف کردن و هم مشروب خوردن و همونجا هم خوابیدن وقتی صبح بیدار میشن میبینن یکی از اون چند نفر و هر چقدر صدا میکنن بیدار نمیشه و از ترس اونو میبرن تو بیابون رها میکنن الان بازداشت شدن و پزشک قانونی هم جواب داده که سکته کرده اما خانواده طرف مقابل شاکی از این هستن که چرا پدرشونو تو بیابون رها کردن و چرا نرسوندن به یه بیمارستان الان میخواستم بدونم حکم اینا چی میشه و ایا قتل میشه یا نه ممنون میشم از شما

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زمان مرگ به تشخیص پزشکی قانونی بعد از رها کرده در بیابان باشد دچار مشکل خواهند شد . ولی در هر صورت بعید است که موضوع مشمول قتل گردد . جهت پاسخگوئی دقیق تر نیاز به جزئیات و مدارک موجود در پرونده می باشد .