رفتم اداره کار و ازش شکایت کردم، با شکایت کردنم میتونم به همه حق و حقوقم برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #08285946

سلام وقتتون بخیر
من از دی ماه در یک شرکت مشغول به کار شدم گفتن یه هفته ازمایشی باید کار کنم و بدون حقوقه، ازاد جذب شدم و قرارداد پنج ساله بستن باهام و سفته بیست میلیونی بابت ضمانت ازم گرفتن،
( ضمانت در سفته درج شده)، در ضمن رونوشتی از قرار داد بهم ندادن، طبق گفته کارفرما قانون کار اجرا میشه ولی ما روزی ده ساعت کار کرده و بعضا تعطیلات رسمی و بعضی روزای جمعه هم مشغول به کار بودیم ولی اضافه کاری دریافت نکردیم، عیدی و پایان کار نیز بهمون نداد و اینکه حق مسکن نیز نمیدن و هیچ وقت فیش حقوقی بهمون تحویل نمیدن و حسابدار نزد خودش نگه میداره، اوایل که جذب شدم گفتن از کاریابی نامه ببریم تا مشمول طرح تشویقی بیمه بشن، ولی هیچ گونه اقدامی برا بیمون نکردن تا اینکه بعد چهار ماه بازرس از بیمه امده بود مجبور شدن بیمه کنن و به بازرس گفتن که ما تازه جذب شدیم، وقتی حقوق اسفند ماه رو بهم دادن یه برگه دادن که نوشته بود من بیمه و عیدی و اضافه کاری و حق ایاب و ذهاب و همه مزایا و... رو گرفتم و گفتن این و باید امضا کنیم و وقتی گفتم من اینا رو نداشتم گفتن اینا یه چیزای روتینن و همه شرکتا دارن و چیزه خاصی نیس و برا اینکه بتونیم اونجا به کارمون ادامه بدیم باید امضا کنیم، منم امضا کردم، بعد عید هم حقوق دریافت نکردم فقط اردیبهشت علی الحساب یه تومن دادن گفتن فعلا اینو قبول کنین تا بعد، خرداد هم دوباره علی الحساب یک و نیم علی الحساب دادن که من قبول نکردم و گفتم همه حقوقم و میخوام؛ چن روز بهشون فرصت دادم و گفتم حقوقمو میخوام ولی ندادن و من هم استعفا نوشتم و فرداش رفتم اداره کار و ازش شکایت کردم، میخواستم بدونم من با شکایت کردنم میتونم به همه حق و حقوقم برسم؟ واینکه یه هفته اول رو بدون حقوق کار کردم و یه ماه بعدشو از یه تومن حساب کردن قانونی هس؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله اگر مدارک اسرالی صحت داشته باشه بله حق دریافت دارید