شوهرم میتونه سهم من رو بخره و اولویت با شوهرم هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #08276620

باسلام و وقت بخیر خدمت اساتید.خواهش میکنم راهنمایی کامل بفرمایید.
من و همسرم یک باب حیاط شریک سه دونگ سه دونگ خریدیم الان اختلاف داریم و من سهمم و حق سه دونگ رو خواستم قبول نکرد. اقدام قانونی کردم و دادخواست تفکیک دادم در غیر اون صورت دستور فروش و مزایده خواستم. شعبه حقوقی کارشناس شهرداری فرستاد و نظر به عدم افراز و تفکیک داد و شعبه حقوقی تایید کرد و رای به فروش کل و مزایده رای داد و رای قطعی است. پول کارشناس ریختم تا اومد به خونه قیمت گذاری کرد. الان سوالم اینجاست که ایا شوهرم میتونه سهم من رو بخره و اولویت با شوهرم هست حتی در روز مزایده یا فقط قبل رفتن به مزایده با شوهرم اولویت هست و اگه بره مزایده دیگه اولویت نداره؟ یا اصلن کلن اولویتی برای خرید سهم من شوهرم ندارد؟
ممنون میشم جواب کامل بدهد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مزایده هم شوهرتون میتواند بخرد