سندیت درج علت پرداخت در حواله بانکی در رای دادگاه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #08261118

سلام، اگر کسی در حواله پرداخت بانکی، در بخشی که مربوط به علت پرداخت است، دقیقا ذکر کند که جهت تسویه صورت حساب به شماره **** است، آیا در دادگاه می‌تواند به عنوان دلیل مطرح کند که کل این پول (وجه حواله) فقط به خاطر این امر بوده و نه هیچ موضوع دیگری؟ آیا این موضوع چنان اعتباری دارد که در حکم قاضی مورد استناد قرار گیرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان استناد به آن وجود دارد.

با درود ، بلی قابل استناد است ولی اگر دلایل قوی تر دیگری برخلاف آن باشد ، ویا با اوضاع و احوال خواسته مطابقت نداشته باشد ، شاید قاضی بعنوان دلیل مورد استناد قبول نکند

سلام بله قابل استناد است.

با سلام،می توانید استناد کنید.پذیرش آن با توجه به ادله طرف مقابل با قاضی است.

با سلام
مطابق با ماده ۲۸۲ قانون مدنی اگر شخصی به شخص دیگر دیون متعدده داشته باشد تشخیص این که پرداخت بابت کدام دین است با مدیون می باشد مگر آن که از اوضاع و احوال و شرایط استنباط دیگری شود مثلا یکی از دیون حال و دیگری موجل باشد.

با سلام بله قابلیت استناد دارد.

با سلام
بله احتمال دارد که به آن استناد کنند.