ممنوع الخدمات هستم؛ سال ۸۸ بعد از ۱۳ ماه خدمت فرار کردم؛ میتونم عقد کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۳ #08259883

سلام
من متولد فروردین ۶۷ هستم میخوام عقد کنم ولی متوجه شدم ممنوع الخدمات هستم چون سال ۸۷ اعزام شدم به سربازی و سال ۸۸ بعد از ۱۳ ماه خدمت فرار کردم الان میتونم عقد کنم یا نه؟ باید برم ادامه خدمتم رو تمام کنم یا جریمه میشم؟ در ضمن هم کارت ملیمو عوض کردم هم شناسنامه جفتشو تعویض کردم،.
ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شناسنامه نداشته باشید ثبت ازدواج شما ممکن نخواهد بود لذا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

با سلام.ثبت ازدواج در دفاتر ازدواج جزو خدمات دولتی حساب می شود.و شما برای عقد دائم قطعا باید در دفاتر ازدواج حاضر شوید و عقد را ثبت کنید.اول باید مشکل ممنوع الخدمات بودنتون رو از طریق ثبت احوال حل کنید.

درود
شما برای ثبت ازدواج در شناسنامه نیاز به شناسنامه دارید بهتر است قبل رفتن به دفتر ازدواج مشکل را از طریق ثبت احوال جویا شوید و برطرف نمایید.

باسلام
برای ثبت نکاح دائم نیاز است به اداره ثبت احوال مراجعه کرده و پیگیری کنید

با مراجعه به اداره ی ثبت احوال میتوانید حل مشکلتان را پیگیری نمایید

درود بر شما، در خصوص ازدواج موقت هیچ مشکلی وجود ندارد، زیرا اصولا به خدمات سجلدی و ثبتی نیازی ندارد، لکن در خصوص ثبت عقد ازدواج دائم، در دفاتر رسمی ازدواج، شما مشمول ممنوعیت خواهید بود، که می‌توانید از طریق اداره ثبت‌احوال پیگیر چگونگی حل این مشکل و رفع ممنوعیت شوید.

ازدواج انسان خدمات نیست ممنوع بشه ولی تشریفات ثبتی خدمات هست و حکم شما مشمول ثبت ازدواج نیز است