تحت چه عنوانی درخواست استرداد عین یا ارزش مال تلف شده توسط راننده به بنده قابل طرح قضایی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #08246444

باسلام. بنده بیش از دو سال قبل توسط یک نیسان کرایه ای محموله ای را برای شخص خریداری در یکی از شهرهای جنوبی کشور ارسال کردم. از آنجا که خریدار را حضورا ملاقات نکرده بودم و روش پرداخت نیز بشکل پس پرداخت توافق شده بود مراتب را به راننده اطلاع داده و مقرر شد ایشان از محل تخلیه بار با بنده تماس بگیرند تا هماهنگی لازم برای پرداخت وجه پیش از تخلیه در انبار خریدار بعمل آید.
پس از ساعتی از اعلام رسیدن بار به مقصد ( طبق ادعای راننده خودرو ) ایشان در تماس با بنده مدعی میشود که بار توسط گیرنده در محل بدون آدرس مشخص و خارج از هرگونه محل کسبی از قبیل انبار یا.... در کنار خیابانی تحویل گرفته شده و گیرنده نیز متواری شده است!! در کلانتری همان محل پرونده ای با عنوان سرقت با شکایت راننده تشکیل گردیده و راننده به مبدا مراجعه مینماید و دیگر هیچگاه هیچ همکاری در پیگیریهای تحقیقاتی و قضایی همان پرونده نیز ننمود.
خواستم بدانم تحت چه عنوانی درخواست استرداد عین یا ارزش مال تلف شده توسط راننده به بنده قابل طرح قضایی است. باتشکر.

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با مراجعه به دفاتر قضایی دادخواست استرداد مبیع یا ثمن معامله نمایید

اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و درخواست استرداد را مطرح بنمایید و سپس دادخواست استرداد مال مطرح بنمایید.