کم کردن سن شناسنامه ای چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۵ #08220555

من متولدمهر ۶۳ هستم میخوام ببینم امکان داره ۳ الی ۴ سال خودمو کوچکتر کنم راهکارش چی هستش؟
هزینه اصلا برام مهم نیست کلا

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر سن کمتر از پنج سال می باشد مدارک و دادخواست خود را باید به دادگاه ارائه دهید

معمولا این خواسته شما بدون دلیل و مدرک مبنی بر اختلاف سن شناسنامه ای و سن واقعی ب جایی نمی‌رسد ب هزینه ارتباطی ندارد

با احترام مدارک باید رویت شود

وقت بخیر بایستی مدارک شما بررسی شود

با سلام بدون دلایل کافی خیر این امکان وجود ندارد

موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد .

چون اختلاف سن کمتر از ۵ سال است باید دادخواست تغییر سن به دادگاه محل سکونت ارسال نمایید.