میگوید پرونده تمام شده و بابت تضمین پرداخت اقساط آینده به عنوان واسطه ۱ میلیون هم می خواهد چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #08210640

سلام
من یک پرونده دیه داشتم که با وکیل قرارد بستم مبلغ ۲۰ درصد بعلاوه مبلغ تمبر و غیره از مبلغ دیه
با رای دادگاه ۱۵ میلیون و دویست هزار تومان شد و اقساطی و از شهریور تا الان ۵۴۰۰,۰۰۰ تومان اقساط گرفته و تازه منو مطلع نکرده است و علاوه بر ۲۰ درصد که ۳ میلیون میشود ۵۰۰,۰۰۰ تومان بابت هزینه دادرسی و ۵۰۰,۰۰۰ تومان بابت رفت و آمد کم نموده و جمعا ۴ میلیون کم نموده و ۱,۳۵۰,۰۰۰ تومان به بنده بابت قسط اول پرداخت کرده و قصد دارد از من امضا بگیرد بابت ۱ میلیون اضافه و باز میگوید پرونده تمام شده و بابت تضمین پرداخت اقساط آینده به عنوان واسطه ۱ میلیون هم می خواهد , لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
توی وکالت نامه به وکیل حق اخذ دیه دادین ؟
شما شاکی هستین یا متهم ؟
دیه بابت جرایم عمدی یا غیرعمدی ؟
در خواست مشاوره کنید

وکیل نمی تونه این کار رو انجام بده زمانی میتونه کل بیست درصد رو ببره که کل مبلغ رو شما دریافت کرده باشید نه فقط یک قسط!!!همچنین در خصوص هزینه دادرسی و تمبر و غیره....نیز چون توافق نموده اید جزو بیست درصد باشد حق مطالبه مجدد ان را از شما ندارد