من باید مقدار پول باقی مانده در حسابم که از مادرم واریز شده، قانونا سهم وراث را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۳ #08118870

با سلام
من وکالت تام برای برداشت از حساب های مادرم را داشتم و برداشت کردم و ایشان الان فوت کردند ایا من باید مقدار پول باقی مانده در حسابم که از مادرم واریز شده، قانونا سهم وراث را پرداخت کنم؟ یا قانونا نیاز به این کار نیست؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وراث نیز در این مبلغ سهیم هستند که بایستی پرداخت گردد

با سلام
اولا وکالت نامه بعد از فوت یکی از طرفین باطل میشود
دوما سایر وراث نیز در این مبلغ سهیم هستند که بایستی پرداخت گردد

با سلام
قانونا مبلغی که قبل از فوت مادرتان از حساب ایشان برداشت شده جزو ماترک نیست ( ماترک بین وراث تقسیم می شود) و ماترک به اموال متوفی بعد از فوت اش اطلاق می شود .
مگر اینکه همه پولی که برداشت کرده اید به مادرتان ندادید و یا خرج ایشان ننموده اید و خودتان می دانید که این پول به مادرتان تعلق دارد قبل از فوت نیز به شما نبخشیده . این مبلغ جزو مطالبات متوفی می باشد . و می توانید به وراث اطلاع دهید تا بین آنها تقسیم شود .
( فرض بر این است حساب ایام وکالت را به مادرتان داده اید)

بله با فوت مادر وکالت باطل است با توجه به اینکه پول برای مادر بوده باید سهم وراث پرداخت شود

سلام.شما باید مبلغ باقی مانده را به وراث بر گردانیدزیرا جزو ماترک است.

با درود
با فوت وکالت باطل و عمل شما فضولی است(تعبیر حقوقی)، و ‌‌ شما
ضامن خواهید بود، و باید زمان دوره وکالت خوبش را اگر وراث تقاضا نمایند بدهید.

درود بر شما، وکالت با فوت مرحومه باطل شده، لذا چنانچه مبلغی از ایشان نزد شما باقیست، سهم تمام وراث خواهد بود.