لطفا میزان دیه موارد مذکور را برایم محاسبه نمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #08116722

لطفا بهم بگین تقریبا دیه من طبق نظریه اولی و نظریه کارشناسی پایانی پزشکی قانونی و حکم قطعی که نوشته سایر صدمات دارای دیه مقدر می باشند، ضایعات فوق در حد مطلوب التیام یافته و خاتمه درمان اعلام می گردد ( نظریه پایانی )
چند درصد میشه یا تقریبی چند میلیون در میاد اگه بگین ممنون میشم.
اینم نظریه کارشناسی اول:
۱. پارگی بخیه شده ساعد دست چپ ( دامیه )
۲. دو جرح بر روی پشت بند دوم و سوم انگشت پنجم دست راست ( دو دامیه )
۳. پوست رفتگی بالای ابروی راست ( دامیه )
۴. پوست رفتگی سمت راست پیشانی ( دامیه )
۵. پوست رفتگی بالای گوش راست ( دامیه )
۶. جرح پشت دست راست ( حارصه )
۷. سه جرح بر روی پس سر فرق سر و بالای گوش چپ ( سه حارصه )
۸. خراشیدگی ناحیه گیجگاهی راست ( حارصه )
۹. خراشیدگی ابروی راست ( حارصه )
۱۰. دو جرح بر روی پشت بنداول انگشت دوم و سوم دست راست ( دو حارصه )
۱۱. خراشیدگی پشت دست چپ ( حارصه )

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دیه را پزشکی قانونی مشخص میکند و این نوع محاسبات قابل استناد نیست

هفده و نیم درصد دیه کامل معادل چهل و هفت میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان

محاسبه دیه با اجرای احکام کیفری است

۱۷ونیم درصد دیه کامل هست دیه شما.
طبق محاسبه ی من
۴۷میلیون و ۲۵۰ تومان.