کارشناس اجاره بها این ۱۷سال رو به قیمت امروز حساب میکنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۱ #08099635

با سلام
مادربزرگ من بعداز ۱۷ سال سهم الارث و اجاره بهایی که از خونه پدریم سهمش میشه رو میخواد.سوالم اینه ایا کارشناس اجاره بها این ۱۷سال رو به قیمت امروز حساب میکنه یا هرسال به قیمت خودش؟و ایا کل اجاره رو میتونه بگیره یا همون سهم یک ششمش؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قیمت به صورت سالانه از سوی کارشناس تعیین خواهد شد و در صورت مطالبه آن از قبل نیز به اجاره بها خسارت تاخیر تعلق خواهد گرفت از طرفی نسبت به سهم خود میتواند اجاره را مطالبه نماید

سلام
صرفا تا میزان سهم خودش و نه سهم دیگران و نظرکارشناسی هم به نسبت هرسال محاسبه می شود ونه به نرخ امسال

با درود
اجاره بها هر سال توسط کارشناس متناسب با ارزش اجاره همان سال محاسبه می‌گردد

درود
مبلغ اجاره هر سال به صورت جداگانه محاسبه خواهد شد و کلی اعلام می شود.

سلام، اجاره بها هر سال توسط کارشناس دادگستری متناسب با ارزش اجاره همان سال محاسبه خواهد شد.

درود بر شما، در این مورد قیمت اجاره ی دریافتی هر ساله توسط کارشناس تعیین خواهد شد، لکن ایشان تنها به میزان سهم خود می‌توانند از آن مبلغ مطالبه نمایند.

کارشناس قیمت هر سال را جداگانه مشخص نموده و در پایان ملاک مبلغ مجموعی است