راهی هست که من بتونم ثابت کنم در ازای این چک کاری انجام نشده برای من و من نباید پاسش کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۵ #08094520

با سلام
من یه چک رو به مبلغ ۲۰۰ میلیون به فردی امانت دادم برای انجام کار و توی چک در وجه حامل ذکر شده متاسفانه هیچ رسیدی هم از ایشون ندارم و فقط کلامی قرار گذاشتیم الان ایشون چک رو داده به فرد دیگه ای و اون فرد چک رو خوابونده پای حساب هیچ راهی هست که من بتونم ثابت کنم در ازای این چک کاری انجام نشده برای من و من نباید پاسش کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مگر امانی بودن چک را ثابت کنی

شما باید چک را پاس کنید بعد علیه کسی که چک را به دیگری داده شکایت خیانت در امانت طرح کنید

درود
وجود چک در دست طلبکار دلیل بر بدهکاری شماست مگر اینکه امانت بودن را ثابت کنید که در خصوص دارنده با حسن نیت قابل استناد نمی باشد.

با سلام
از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت مبتی بر خیانت در امانت مطرح و از شهود کمک بگیرید
با تشکر