چه راهی جهت بازپس گرفتن وجود داره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۲۲۳ #08000656

مقداری طلب لز شخصی دارم بعلاوه کادوهایی که ازم گرفتن بجز فیش واریزی طلب نقدی مدرک دیگه ندارم چه راهی جهت بازپس گرفتن وجود داره ضمن اینکه اون شخص منو تهدید کردن در صورت اقدام قانونی خانواده م در جریان ارتباطمون قرار می‌دهند

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید.

با سلام و درود . دادخواست مطالبه وجه و استرداد اموال را به دادگاه ارائه نمایید .

با احترام دادخواست استرداد وجه به استناد فیش های واریزی مطرح نمایید و برای هدایا دادخواست استرداد هدایا را مطرح نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست استرداد وجه را تنظیم نمایید ...

دادخواست مطالبه وجه و استرداد اموال را تقدیم دادگاه کنید.

دادخواست مطالبه وجه و استرداد کادو را بدهید.

مستند به فیش واریز دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید