یک سال حبس غیابی به من دادند و جرم هم تحصیل مال از طریق نامشروع است؛ باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۰ #07978516

باسلام وسپاس فراوان اینجانب در زندان حبس بودم و به همان جرم و در همان اجرای احکام یک پرونده مشابه دیگری بوده است که چند بار نیابت آن به اجرا فرستاده شده ولی آن اجرا آن را برگردانده است و به و به زندان اعلام نشده است بعد از آزادی وقتی مراجعه کردم به ثبت و احوال فهمیدم ممنون الخدمات هستم بعد فهمیدم همان پرونده است بعد رفتم رضایت را گرفت و بعد هم یک سال حبس غیابی به من دادند و جرم هم تحصیل مال از طریق نامشروع است من در آن زمان زندان بودم ولی اجرای احکام به زندان اعلام نکرده است. و الان هم عین همان پرونده در آن اجرا بوده است الان باید چه کار کنم یک سال حبس را چه کنم اجرای احکام مقصر است چه کار باید بکنم مچکرم وببخشید که سر شما را درد آوردم شرمنده هستم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نبودید و رای غیابی صادر شده است می توانید نسبت به رای غیابی از تاریخ اطلاع واخواهی (اعتراض به حکم غیابی)نمایید.

باسلام میتوانیدنسبت به رای غیابی درخواست واخواهی بدهید

با سلام
شما می توانید با ادله و مدارکی که می فرمایید با مراجعه به دفتر خدمات نسبت به رای واخواهی نمایید

سلام دوست عزیز دراین مورد اگراین رای غیابی بوده پس هرچه سریعتر نسبت به اعتراض به آن از طریق ارسال واخواهی اقدام کن ورضایت شخص مقابل را هم در پرونده بگذار تا در شرایطی تخفیف مجازات هم شامل حال شما بشود

سلام نسبت به حکم غیابی واخواهی کنید، مجددا به پرونده رسیدگی می شود

با توجه به غیابی بودن رای می توانید از رای صادره واخواهی کنید

درود
اگر در هیچ یک از جلسات دادگاه حضور نداشته اید در مهلت مقرر حسب مورد از تاریخ ابلاغ یا اطلاع می توانید واخواهی کنید.