آیا میتوانم ماشین ام بگیرم و خسارت روزانه بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۵ #07977800

اینجانب یک سانتافه فروختم به مبلغ ۱۹۰ مبلبون که پنجاه میلیون نقدا داد و الباقی طی سه ماه یعنی هر ماه مبلغ ۴۸ میلیون بریزد به حساب من .... و بعد از اینکه تسویه شد و قسط تمام شد من سند بزنم

حال این خریدار خودرو هیچ گونه پول دیگری واریز نکرد .... و اصلا جواب نمی‌دهد ....
در قولنامه هم نوشتیم چنانچه ثمن معامله سر تاریخ واریز نشود معامله فسخ است ..

در قولنامه ضرر زیان نوشتیم .....
آیا میتوانم ماشین ام بگیرم و به خاطر اینکه ۴ماه الافم کرده خسارت روزانه بگیرم؟؟؟؟
چون قبل از اینکه بفروشم من اجاره روزانه میدادم روزانه ۳۵۰هزار تومن ....
امکان فسخ وجود دارد یا خیر؟؟؟؟
درضمن خریدار هم قولنامه ندارد فقط یک عکس از قولنامه دارد..‌

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد مطابق انچه ذکر کردید خود به خود منفسخ شده است و باید آن را اعلان کنید

با توجه به فسخ پیش بینی شده در قرارداد می توانید قرارداد را فسخ کنید

سلام بله شما میتوانید مراتب اعلان فسخ را از طریق اظهارنامه ارسال و به اطلاع خریدار برسانید و در خصوص خسارت نیز طبق قرارداد حق دریافت خسارات را دارید

سلام
به استناد تخلف شرط دادخواست فسخ قرارداد بدهید.

با سلام
بله اگر در متن قولنامه این موارد شرط شده باشد شما هم برای فسخ معامله و هم مطالبه خسارت تعیین شده میتوانید بر علیه خریدار اقامه دعوی نمایید .

با سلام
بله با توجه به شرط فسخی که گذاشتید می توانید با مراجعه به بنگاه معاملاتی که معامله صورت گرفته فسخ کنید اگر راضی نشد
می توانید به مراجع قضایی مراجعه کنید

با سلام با توجه به اینکه خریدار تخلف از شرط کرده برای فروشنده حق فسخ ایجاد شده لذا متقاضی باید به دادگاه حقوقی دادخواست فسخ معامله به جهت تخلف از شرط تنظیم کند.در خصوص ضرر و زیان وارده به فروشنده نیز مستندا به ماده ۲ قانون مسئولیت مدنی دادگاه پس از رسیدگی و در صورت اثبات حکم به جبران خسارات وارده به فروشنده (خواهان) خواهد داد.و فروشنده (خواهان )می تواند هر دو خواسته - اثبات فسخ بیع یک دستگاه خودرو و مطالبه ضررو زیان وارده عدم نفع را در یک دادخواست مطرح کند.