می توان این هزینه ها را با طرف خریدار محاسبه کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۹ #07951818

با سلام وخسته نباشید و آرزوی سلامتی
احتراما
ما یک ساختمان چهار واحدی در حال ساخت بودیم
که یک واحد آپارتمان را به یک نفر به صورت پیش فروش فروختیم که در مبایعه نامه آسانسور قید نشده بود
ولی در مراحل ساخت ما آسانسور احداث کردیم و هزینه های بسیار زیادی صرف شد
چون حاضر به حساب و کتاب مجدد نمیشن و اظهار دارند شامل مشاعات میباشد آیا میشه اقدام قانونی کرد؟
باسپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه آسانسور مورد استفاده همه ساکنین است و جزء مشاعات می باشد لذا هزینه بین تمامی ساکنین تقسیم خواهدشد

اگر جزء مشاعات است همه مالکیت مکلف به پرداخت هزینه آسانسور هستند

چنانچه در قرارداد قید نشده باشد، به دلیل مشاع بودن بایستی از تمام مالکین موافقت گرفته میشداما مالکین هم حق استفاده از اسانسور را ندارند.

درود بر شما، چنانچه در قرارداد قید نشده باشد، به دلیل مشاع بودن بایستی از تمام مالکین موافقت گرفته میشد، در غیراینصورت حق مطالبه از مخالفین نخواهید داشت، مضافا اینکه ایشان نیز حق استفاده از آسانسور را نخواهند داشت.

درود
به فرض مشاعات بودن نیز هزینه بر عهده تمام مالکین است لیکن اگر بدون اذن سایر مالکین آسانسور گذاشته اید حق مطالبه هزینه ندارید اما مالکین هم حق استفاده ندارند.