بهم دستگاه ندادن که قلع و قمع کنم کلا تکلیفم در مورد اجرای حکم که حکم قطعیشو گرفتم چی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #07920685

با سلام.
بنده مقدار ۳۶۰۰۰ هزار متر زمین کشاورزی داشتم که مقدار ۱۰هزار متر از ان جهت احداث سنگ شکن فروختم حال طرف بنده بجای ۱۰ هزار متر ۲۴۰۰۰متر زمین را تسخیر گردهو در زمین ساخت و ساز و دپوی شن و ماسه انجام داده شکایت تصرف عدوانی انجام دادم که قاضی موضوع را به کارشناس ارجاع داد کارشناسان کارشناشی انجام دادن و گفتن ۱۵ هزار متر زمین کشاورزیس مال خودته و مابقی زمینک سنگ شکن در ان ایجاد شده است که ۲۴۰۰۰متر میباشد با کسر حریم و بستر رودخانه متراژ ۱۱۲۵۳ متر متعلق به بنده میباشد و بعد از ان دادگاه رای رای اعلام کرد که دارن نوشته نسبت به ۱۱۲۵۳ رفع تصدف و قلع و قم ساخت و سازها و دادو در دادگاه تجدید نظر قطعی شده یفنی رای قطعی بهم دادن درخواست اجرائیه دادم برگه بهم دادن برای پاسگاه انتظامی ببرم پاسگاه انتظامی صورتجلسه نوششت که برای اجرای حکم کارشناسان پرونده باید تشریف بیاورن و حدودات و ارابعه زمین و مشخص کنن بنده پول کارشناسان را ریختم حالا میخوام بدونم تکلیف من برای اجرای حکم چی میشه چون قاضی پرونده میگه بهم برو حدودات و مشخص کن بعد قلع و قم انجام میدم حالا اگه با کارشناسان برم و مشخص کنن که ساخت و ساز در داخل زمینم هست تکلیفشون چی میشه چون بهم دستگاه ندادن که قلع و قم کنم کلا تکلیفم در مورد اجرای حکم که حکم قطعیشو گرفتم چی میشه؟؟؟؟چرا دوباره کارشناس بیاد پس تکلیف ‌منی ‌که ‌حکم قطعی بهم دادن چی‌ میشه؟؟؟
توروخدا جوابمو بدید بدجور به راهنمایی و کمک‌نیاز دارم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اجرای حکم نیاز به انجام برخی مقدمات مثل تعیین حدود زمین می باشد و ایرادی از این باب وارد نیست . در اجرای احکام به تقاضای شما دادورز نیرویی را برای نظارت بر اجرای حکم تعیین م یکند ولی برای دستگاه خودتان باید هماهنگ کنید .

عملیات اجرای حکم پس ازقطعی شدن رای، شروع می شود و پس ازصدور اجراییه، واحد اجرا می تواند راسا نسبت به قلع و قمع نبا اقدام نماید.چنانچه حکم قطعی صادر شده باشد اما اجرا نشود ذی نفع می تواند ظرف مدت دو ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن تقاضای اعاده دادرسی نماید.

حکم قطعی دادگاه لازم الاجراست . در فرض سئوال شما باید قلع و قمع صورت گرفته و با هماهنگی اجرای احکام اقدام به هماهنگی با مراکز اجاره ماشین آلات مربوطه نمایید تا عملیات قلع بنا تحت نظر اجرای احکام و مراجع انتظامی صورت پذیرد . تقدم و تاخر اجرای قسمتهای مختلف رای اشکال قانونی ندارد .