بعد از گذشت یکسال از تاریخ اجراییه حکم سوءاثر میشود یا تا ابد هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #07895225

سلام بنده به علت شرب خمر دو روز زندان بودم و ۷۴ ضربه شلاق هم خوردم میخواستم بدون بعد از گذشت یکسال از تاریخ اجرایه حکم سو اثر میشود یا تا ابد هست

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دو سال زمان میبره از تاریخ اجرای حکم تا رفع اثر بشه

ضمن اهدای سلام و احترام
۷۴ضربه شلاق حد شرعی شرب خمر نمی باشد حد شرب خمر ۸۰ ضربه تازیانه حدی میباشد چون شلاق حدی نبوده مراتب در پیشینه کیفری شما درج میشود اما در گواهی های صادره منعکس نمی گردد مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات