میتونه قیومیت رو پس بگیره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۳ #07876343

س.س
سلام من پدرم دوسال است فوت شده چهار فرزند هستیم که بعد فوت پدرم ریش سفیدا و عموهام قیومیت را به مادرم دادن الان عموهایم کل کارت بانکی و حساب کتاب و دست خودشون گرفتن و از دادن حساب کتاب و کارتهای بانکی به مادرم خوداری میکنن و نمیدونم عموم با کلک رفته قیومیت را برعهده گرفته یا نه فقط به مادرم گفت هیچ حقی به کارتهای بانکی نداری خواستم راهنمایم کنید اگه با کلک رفته باشه قیومیت مارو برعهده گرفته باشه مادرم میتونه قیومیت و پس بگیره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرماید

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قیم توسط اداره سرپرستی تعیین می شود.

بادرودوسلام تعیین قیم درصلاحیت محکمه می باشد.

بادرود/ قیم باید توسط دادگاه انجام گردد درصورتی قیم توسط دادگاه به مادر داده شده باشد عزل ایشان نیز توسط دادگاه مجاز است

با درود نصب قیم در صلاحیت دادگاه است و قیم امور مالی محجور را باید اداره کند نه سایرین.

نصب قیم در صلاحیت دادگاه است و نه عموها و ریش سفیدان، بهتر آن است که مادرتان درخواست خود را به اداره امور سرپرستی محل اقامت ارائه کند .

سلام ودرود، اینطور نیست که بتواند برود خودسر قیم کسی گردد و یا پس بگیرد، محکمه با تشخیص اینکه چه کسی صلاحیت این امر و مراقبت از اموال محجورین در صلاحیت شخص میباشد را برمی گزیند ، لذا قیم باید اموال محجورین را مدیریت و رهبری کند و نمی تواند قیم کسی دیگری باشد و اموال در ید دیگری

بنام خدا،قیم را دادگاه تعیین می کند و قیم مدیریت اموال و امور مالی افراد تحت سرپرستی خود را بعهده دارد.