وصول وجه پرداختی چطور است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #07827589

سلام...
مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ هزار تومان به همکارم قرض داده ام بنا به گفته خودش تا اخر ماه وجه را پس میدهد ولی پرداخت نکرد و این موضوع به ۵ماه طول کشیده و متوجه شدم که فقط از من پول قرض نگرفته بلکه از چند نفر دیگر با مبلغ بیشتری قرض گرفته و هنوز پرداخت نکرده و زمانی که با خط خودمان تماس میگیریم جواب نمیدهد و بهد خودشان گفتیم که برایت شکایت میکنیم فرمود برایم مهم نیست.. جمعا نزدیک به ۲،۵۰۰،۰۰۰ میلیون هزار تومان بدهکار است و ما با هم برایش میخواهیم شکایت بکنیم.. ایا به پول خودمان میرسیم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما دلیل بر پرداخت پول داشته باشید مانند رسید واریز پول می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دعوی مطالبه وجه و صدور قرار تامین خواسته و توقیف اموال ایشان را تقدیم و اقامه نماید تا به شورای حل اختلاف ارسال و رسیدگی شود

با سلام
برای این اقدام بایستی فیش واریزی یا دست نوشته ، شاهد و یا هر مدرکی که اثبات کند به ایشان وجهی پرداخت نموده اید لذا اگر بخواهید با شهادت شهود اثبات نمایید نبایستی از کسانی که از فرد طلبکار هستند و شاکی اند شاهد انتخاب نمایید زیرا در دادگاه جرح شاهد محسوب شده و خواسته شما رد میشود .
در اصل شاکی ها نمیتوانند بر نفع همدیگر و بر علیه متشاکی شهادت دهند .