شخصی در روستا ۹ متر تعرض به خیابان کرد؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۷ #07822023

سلام...بنده شورای روستا هستم و شخصی در روستا ۹ متر تعریض به خیابان کرده و همچنین پول زمین رو واریز نکرده و اقدم به ساخت و ساز نموده میخواستم قوانین راجع به جرم رو بدونم تا در شکوائیه ذو کنم...سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پیش از هر اقدامی و در اسرع وقت نسبت به تامیت دلیل اقدام نمایید.
پس از آن میتوانید درخواست رفع تصرفات از حریم خیابان و قلع و قمع و عقب نشینی بنا را مطرح نمایید.

سلام ابتدا اقدام به تامین دلیل مراتب توسط کارشناس رسمی کنید
متعاقبا اقدام به طرح دعوای رفع تصرفات و قلع و قمع بنا نمایید