میشه خسارتی که بابت عدم تنظیم ملک توسط اون خریدار به من وارد شده در این چند سال رو با شکایت از ایشون گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #07807788

با سلام و خسته نباشید
دو ماه قبل برای من در ثنا بدون اینکه در جریان باشم یه حکم غیابی از دادگاه اومد که شما ملزم به تنظیم سند هستید پیگیر که شدم فهمیدم در سال ۷۶ زمانی که من فقط چهار سالم بوده یک ملک به نامم میشه و به صورت ولایتی فروخته میشه و به شخص خریدار یک وکالت برای انتقال سند داده میشه ولی شخص خریدار تا به امروز نه سند زده نه پیگیر این شده که بیاید سند بزنید حالا من توی این چند وقت که متاهل شدم هر موقع خواستم وام مسکن بگیرم بهم تعلق نگرفته یارانمو قطع کردن بابت این موضوع کمک هزینه معیشتی ندادن بهم خودم اومد پوشش بیمه سلامت بگیرم گفتن وسع مالیت خوبه و باید کامل پرداخت کنم تا بیمه بشم در صورتی که من شغلی ندارم و به هر دری برای کمک ودیعه مسکن زدم زدن ملک به نام دارید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر زمانی محقق میشود که شما یا ولی شما در این مدت چندین ساله برای خریدار اظهارنامه ای مبنی بر الزام به حضور در دفترخانه برای تنظیم سند ارسال نموده باشید اما ایشان امتناع نموده باشد

سلام
چنانچه به مبایعه نامه دسترسی دارید بله قابل پیگیری میباشد