چطور حق الزحمه خود را دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۵ #07774178

بنده دکوزاسیوان داخلی هستم و در یک رستوران که به عیر از بنده نفرات دیگری هم کارهای جوشکاری/ کاشی کاری/ پرده/ کابینت/ سکوریت که هر کدام قراردهای جداگانه ای با یک نفر که خود رو مالک اونجا معرفی کرده بود امضا کردیم/ و مقرر شده بود بعد اتمام کار نقدا پول دریافت کنیم
حال بعد اتمام کار حاضر به پرداخت پول نیست

حداقل ۱۵ تا اکیپ مغمون شدیم
ضمنا من بعد اتمام کارم فاکتور کار به ایشون تقدیم کردم و تونستم زیر فاکتور رو به امضا ی ایشون برسونم
به چه نحو میتونم شکایت تنظیم کنم تا جرم ثابت بشه / ضمنا ان یکی اکیپ ها جداگانه دارن شکایت میکنن

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تحت عنوان مطالبه وجه دادخواست خود را ارائه نمایید

درود بر شما، بدوا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه دستمزد ارسال نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، از طریق تنظیم دادخواست نسبت به مطالبه ی طلب اقدام نمایید.

دادخواستی برخواسته مطالبه وجه باستناد فاکتور بدهید

درود
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

این جرم نیست شما باارسال اظهارنامه مبنی برمطالبه اجرت کارتان سپس دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید

باید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه باستناد فاکتور امضاء شده تقدیم نمایید .