نسبت به دیه تعیین شده اعتراض دارم؛ چه اقدامی انجام شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۷ #07771471

بنده توی تصادفی دستم اسیب دید و طی دو عمل خوب نشد و کاملا دست چپم از کار افتاده پزشکی قانونی هم تایید کرد بابت از کار افتادگی الان رای اومده که ۳۷ درصد دیه کامل تعلق میگیره بهم امروزم وقت دارم اعتراض کنم توی رای دادگاه اصلا درمورد طول درمان و از کارافتادگی چیزی مطرح نشده چجوری میتونم اعتراض کنم چی باید بنویسم دفاعیه ای؟ ماده ای بندی تبصره ای؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، هم میتوانید به رای در صورت عدم قطعیت اعتراض کنید، هم میتوانید جهت خسارت، دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید.

با سلام شما اگر به نظر کارشناس بابت دیه ۳۷ درصدی اعتراض دارید باید به رای پزشک قانونی اعتراض بدید ولی اگر به متن صادره از دادگاه بابت نیاوردن کلمه کار افتادگی و استفاده از مزایای ان اعتراض دارید به دادگاه صادر اعتراض کنید با مستندات و ادله محکم

دادخواست مطالبه خسارت تقدیم نمایید

دادخواست مطالبه خسارت را مطرح کنید

با سلام و ادب
هم میتونین به رای صادره اعتراض کنین و هم برای مطالبه خسارات دادخواست بدین

با سلام باتوجه به مدارک پزشکی در خصوص از کارافتادن دستتان اقدام به اعتراض کنید و بهتر است از یک وکیل جهت تنظیم لایحه کمک بگیرید .

برای مطالبه حسارت دادخواست بدین
برای نظر پزشک قانونی اعتراض بدین