کارفرما میتونه ثابت کنه من این حقوقی که بهش میدادم مثلا ماهی ۲۰۰ تومانش برای عیدی بوده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۰ #07770416

سلام خسته نباشید
من میخواستم از کارفرما برای ندادن مطالباتم شکایت کنم
فقط یه شکی دارم، اونم اینه که مثلا من سال ۹۵ و ۹۶ به ترتیب حقوق ثابت ماهانه ۱۵۰۰ و ۱۶۰۰ گرفتم، مثلا توی اون زمان شاید حقوق ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ بوده؛ هیچ فیش حقوقی هم نداشتم بدون قرارداد هم کار میکردم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات پرداخت کلیه حق و حقوق قانونی پس از اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی توسط کارگر، بر عهده کارفرماست

اثبات پرداخت حقوق و مزایا و عیدی و غیره با کارفرما می باشد و صرف پرداخت هم کافی نیست بلکه کارفرما باید ثابت کند که این مبلغ بابت چه چیزی است و صرف بیان کردن کافی نیست و باید اسناد وجود داشته باشد برای مثال کارفرما اگر دو میلیون پرداخت کرده نمیتواند بگوید ۵۰۰ هزار تومان برای عیدی بوده و قبول نیست و کل این دو میلیون بعنوان حقوق در نظر گرفته میشود و باید طبق سند تسویه حساب و امضای کارگر و یا فیش حقوقی به تفکیک مشخص شده باشد

درود بر شما، مبالغ دریافتی شما به عنوان حقوق شما بوده، لکن چنانچه توافق یا قراردادی مبنی بر پرداخت عیدی داخل در همین مبالغ باشد، برای کارفرما قابل استناد خواهد بود.

باسلام پرداختی قبلی ، حقوق شما بوده عیدی محسوب نمیشود مگر اینکه قرارداد یا توافقی کرده باشید

در صورتی میتونه ثابت کنه که بابت عیدی دادم قراردادی بین شما و کارفرما باشه