پرونده طلاق پدر و مادرم را چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #07761429

من پدر مادرم شانزده سال پیش طلاق گرفتند و من در سن یک سالگی به پدرم داده شدم می خوام بدونم پرونده رو ‌چه طور گیر بیارم چون پدرم میگه مادرت تورو نگرفته ولی مادرم میگه که پدرت تو رو قایم کرده و نداده ما شکایت کردیم نشد؟! به نظر شما حق با کدومشونه!؟؛

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرض بر اینکه شما دسترسی به طلاق نامه پدر و مادرتان دست یافتید متاسفانه در طلاق نامه چیزی بابت فرزند که چه کسی او را رها کرده قید نشده است
به نظر شخص بنده چه پدر و چه مادر هر دو میتوانند مقصر باشند و اینده فرزند را با طلاق خود به خطر انداخته اند
دوست بزرگوار : به آینده ی خود تلاش کنید تحقیق در گذشته شما چیزی را درمان نخواهد نمود

سلام
میتوانید از خودشان بپرسید که در کدام دادگاه و شعبه بوده سپس با مصالحه و گفتگو درخواست کنید که یک نسخه از رای دادگاه وا به شما ارئه دهند