هیچ پرونده ای تو ثنا به کد ملی من ثبت نشده، چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۷ #07753782

سلام من مشکلمو گفتم که تصادف کردم با قطار راهنمایم کردین تو سایت عدل ایران برم روند پرونده رو مشاهده کنم ولی هیچ پرونده ایی به کد ملی من ثبت نشده امکانش هست اصلا شکایت من ثبت نشده باشه من شهرستان هستم دادگاهی که شکایت کردم یه شهر دیگست حضوری هم نمیتونم برم

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به دفترخدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را کامل ثبت کرده و پرونده توسط مدیر دفترخدمات به مرجع قضایی ارسال شود که درآن کد رهگیری و تاریخ ثبت قید شده باشد

درود
با کد رهگیری که روی شکاییه درج شده به دفتر خدمات قضایی ثبت کننده مراجعه و پیگیری نمایید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و از ثبت آن مطمن بشید

شما می توانید بامراجعه به دفتر خدمات قضایی که شکایت را دادین کد رهگیری شکایت خودرا درخواست کنید

از طریق سامانه عدلیران در قسمت اطلاع رسانی موضوع را بررسی نمایید در صورت غدم حصول نتیجه از طریق دفاتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری نمایید

سلام
میتوانید از قسمت مشاهده پرونده های اشخاص از سایت عدل ایران اقدام کنید

میتوانید با مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی شهرتان حضورا پیگیر موضوع باشید