متخصص تایید کرد ولی بهداری ناجا از تحویل مدارک امتناع کرد، چگونه خسارت را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #07702384

با سلام
بنده جز پرسنل درجه داری کادر ثابت نیروی انتظامی بودم و جز ورزشکاران هم بودم در سال ۸۱ حسب دستور کتبی فرمانده منطقه در مسابقات شرکت کردم و در سال ۸۳ دچار حادثه گردیدم تمامی نامه ها دستورات فرم های و صورتجلسه ها موجودن به دلایلی باز خرید شدم و هیچ کس رسیدگی نکرد از همون زمان به این صورت موندم و از قیمت پا مشگل دارم پارگی تاندوم نه هزینه عمل رو دادن نه دیه اش اقدام کردم ولی موفق نشدم در ان زمان به بهداری هم معرفی شدم و متخصص تایید کرد ولی بهداری ناجا از تحویل مدارک امتناع کرد ایا با گرفتن وکیل میشود اقدامی کرد باتشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با کمک وکیل دادگستری مجرب و از طریق دیوان میتوانید حقوق خویش را بگیرید