در روند کار پرونده نوشته شده کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل این عبارت به چه معنایی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۷ #07698671

همسر بنده به اتهام ترک انفاق به هفت ماه حبس قطعی در دادگاه تجدید نظر محکوم شده بود که پرونده به اجرای احکام کیفری ارجاع داده شده بود که حکم جلب برای متهم صادر شد و به کفیل وی هم احضاریه رفته که به شعبه مراجعه ننموده است با این حال بعد از گذشت یک ماه در روند کار پرونده نوشته شده " کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل " این عبارت به چه معنایی است ایا در روند پرونده مشکلی رخ داده است ما چکار باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای مشخص شدن موضوع می بایست به شعبه مراجعه نمایید که با توجه به قانون جدید امکان تعلیق و یا تبدیل مجازات صورت گرفته باشد!

با سلام
بهتر است از شعبه محترم کسب اطلاع نمایید
هر احتمالی میتواند داشته باشد شاید تعلیق یا تبدیل مجازات درخواست نموده باشد

با سلام
احتمالا بخاطر قانون جدید کاهش مجازاتهای تعزیری، پرونده برای رسیدگی مجدد به همان شعبه تجدیدنظر رفته و مجازات کاهش یافته و به احتمال قریب به یقین به جزای نقدی تبدیل می گردد...