آیا برداشت این سودها پس از اطلاع بانک از فوت شامل جریمه خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۱ #07671107

باسلام مادر بزرگ بنده در تاریخ ۱۰ اسفند ۹۸ فوت کردند و حدودا مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان در حساب بلند مدت داشتند که هر ماه سود پول واریز میشد بعد از فوت ایشان وراث مبلغ ۵ میلیون تومان از کارت ایشان به کارت خود انتقال داده اند و ۲۱ فروردین ۹۹ دوباره سود پول می آید و قصد برداشت آن را دارند ( فوت به بانک اطلاع داده نشده است ) آیا برداشت این سودها پس از اطلاع بانک از فوت شامل جریمه خواهد شد؟ و مالیات بر ارث به پول برداشت شده تعلق می گیرد و بیشتر از حالت عادی است یا خیر؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شاکی خصوصی ندارید مشکلی نیست

با سلام
در صورتیکه شاکی خصوصی ندارید مشکلی نیست

در صورت نداشتن شاکی خصوصی مشکلی نیست

خیر در صورتی که شاکی خصوصی نباشد مشکلی پیش نخواهد آمد

سلام مشگلی ندارد اما اگر شاکی نداشته باشد مورد ندارد

با سلام
مشکلی وجود نخواهد داشت

در صورت نداشتن شاکی خصوصی ، پیگیری بانک بلاوجه می باشد .