با داشتن وکالت بلاعزل در طلاق توافقی آیا زوج همکاری نکند زوجه میتواند خود را مطلقه کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۱۰ #07646930

سلام . وقتتون بخیر. بنده از همسرم وکالت بلاعزل در طلاق توافقی بگیرم و در توافق نامه ذکر کنم که آقا نتوته مانعی ایجاد کنه آیا بعد از گرفتن حکم دادگاه اگر نیان دفتر طلاق برای امضا وکالت نامه در طلاق باطل میشه و نمیتونم خودم را مطلقه کنم؟
ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدین.
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
در صورتی که وکالت کامل و برای همه مراحل باشد، مشکلی نیست. نکته ای که در این پرونده وجود دارد این است که حتما باید از خدمات وکیل دادگستری استفاده کنید و در این صورت، نیازی به حضور مرد نیست و همه مراحل را وکیل انجام می دهد.

اگر شما‌به اتفاق شوهر برای طلاق توافقی اقدام کرده باشید . اگر بعداز گرفتن حکم طلاق ، شوهر نیاید طلاق انجام نمیشود .‌اما‌اگرشما به جای شوهر وکیل گرفته باشید ( طبق وکالت درطلاق ) و به اتفاق وکیل برای طلاق توافقی اقدام کنید ، دیگر نیازی به حضور شوهر نیست وطلاق انجام میشود .

با سلام وقت شما بخیر
با استخدام وکیل دادگستری که از طرف زوج با حضور در جلسات دادگاه و همچنین جهت اجرای صیغه طلاق در دفتر ثبت طلاق ؛ حضور زوج الزامی نخواهد داشت .پس از صدور رای طلاق مشکلی نخواهد بود .وکالت بلاعزل قابل ابطال نخواهد بود مگر با توافق و حضورهر دو زوجین در دفتراستاد رسمی و در خواست ابطال.
با ثبت درخواست ارزیابی قطعا پاسخ جامع و کاملتری دریافت نمایید .موفق باشید

بله . نیازی به حضور زوج نبوده و میتوانید با تفویض وکالت به یک وکیل دادگستری مراحل اداری و قضائی را طی نمائید .

سلام اگر در وکالتنامه تمام امور از جمله قبول طلاق امضا طلاق نامه ، اعتراض ، امضا اسناد مربوط در جهت اجرای طلاق ، قبوا داور و.... قید بشه مشکلی پیدا نمیکنید
البته باید ضم امین و ضم ناظر و ضم وکیل رو هم از خودشون اسقاط کنن که بعدا مشکلی پیش نیاره در جهت انجام وکالت

با سلام و عرض ادب با وکالت بلاعزل که دارید از طرف همسرتان وکیل مع الواسطه اختیار نمایید نیازی به حضور زوج نیست و به راحتی می وانید طلاق بگیرید

با سلام
هیچکس از جمله زنی که از مرد وکالت طلاق دارد نمی تواند بدون وکیل دادگستری وکالت را اعمال نماید به عبارت دیگر کسی می تواند در دادگاه وکالت کند که وکیل دادگستری باشد. در وکالت در طلاقی که مثلا زن از شوهر دارد، برای طلاق باید از طریق انتخاب وکیل دادگستری برای همسر اقدام نماید. در این راستا زن به استناد وکالتنامه طلاق به وکیل دادگستری مراجعه می کند و بر طبق حدود اختیارات وکالتنامه، برای شوهر وکیل انتخاب می کند و وکیل منتخب، وکیل مع الواسطه شوهر می شود.