از طریق پرینت حساب مشخصه که پول به حساب من واریز شده ولی نحوه ی واریز رو میشه مشخص کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۷۷ #07545417

سلام  من یه ابلاغیه دریافت کردم با عنوان تسهیل مال غیرمشروع ازم شکایت شده بود پیگیری کردم متوجه شدم بدون اینکه من اطلاع داشته باشم از حساب یه فردی ناشناس از تهران ۲بار به حساب من پول واریز شده بود یک بار ۲۰۰ هزار تومن و یبار ۵۰۰ هزار تومن و همین فرد از تهران شکایت کرده بودن و ابلاغیه ی رسیدگی در دادگاه برای من در استان تهران ( شریف اباد ) ارسال کردن با توجه به اینکه من شهرستان هستم و زمان مراجعه به دادگاه رو ندارم و هزینه مالی و زمانی سفر به تهران نمیخوام متقبل بشم برای کاری که نکردم و هیچ اطلاعی ازش نداشتم چه کار باید کنم؟ شماره ی این فرد رو هم پیدا کردم و باهاش تماس گرفتم و گفتن  پول رو واریز کن تا رضایت بدم ولی من چون هیچ اطلاعی نداشتم که پولی از حساب ایشون به حسابم واریز شده و خودم هرگز پولی از حساب کسی برداشت نکردم و این پول خودش به حسابم اومده بود و  نمیدونستم اعتماد کنم که رضایت میدن بعد از واریز پول، اقدامی نکردم الان باید چه کار کنم؟ آیا ایشون میتونن چیزی رو ثابت کنن؟ از طریق پرینت حساب مشخصه که پول از حساب ایشون به حساب من واریز شده ولی نحوه ی واریز رو میشه مشخص کرد؟؟حساب کسی هک شده این وسط؟  چه کسی این پول رو واریز کرده؟؟حساب مبدا و مقصد هر دو مسدود هستند در حال حاضر آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم که با تهمت زدند و اعاده ی حیثت کنم؟؟ پیشاپیش ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم عودت مبالغ مذکور به کیفر جرم تحصیل مال نامشروع محکوم خواهی گردید، لیکن به بانک مراجعه نموده و مبلغ را به بانک تحویل دهید و بفرمائید که اشتباهب واریز گردیده است

با سلام اصولا این موضوعات در پلیس فتا پیگیری میگردد بهترین راه این است که به تهران مراجعه و در پلیس فتا با پرداخت پول و صورتجلسه رضایت ایشان موضوع را خاتمه دهید