دیه در رفتگی مفصل آخرمی ترقوه ای و ورم شبکیه چشم همراه با پارگی بازو چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۰۱ #07544154

طی یک سانحه تصادف مفصل acj (مفصل اخرمی ترقوه ای) در رفته و پلاتین گذاشتم و همچنین ورم شبکه چشم همراه با پارگی بازو دارم اگر میشه مبلغ دیه رو محاسبه کنید همراه با ارش.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعین میزان دی بعد از معاینه و توسط پزشکی قانونی اعلام می شود و بعد از آن قابل محاسبه می باشد .

باید میزان ارش و دیه توسط پزشکی قانونی تعیین شود تا قابل محاسبه باشد.تعیین میزان ارش در تخصص پزشکی قانونی است

اصل دیه را ابتدا پزشکی قانونی معین می کند و درجه اش را و میزان ارش را نیز پزشکی قانونی مشخص می کند

موضوع تعیین میزان ارش در صلاحیت تخصص پزشکی قانونی است‌

درمرحله اجرای حکم .‌اجرای احکام کیفری دیه رامحاسبه می کند

با سلام
میزان دیه پس از نظریه پزشکی قانونی توسط قاضی محترم در حکم مشخص خواهد شد