چگونه میتوانم ترتیبی دهم که کلیه اموالم بعد از مرگم،به تنها فرزندم برسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲ #07542299

با سلام
می خواستم بدانم با چه روشی میتوانم کاری کنم، کلیه اموالی که بنام من هست، بطور اتوماتیک به تنها فرزندم انتقال پیدا کند، بطوریکه در زمان حیات مستقیم بنامش نشود، چون نمی خواهم پدر و مادرم بعد از من ارث ببرند از اموالم.
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
هیچکس نمی تواند بیش از یک سوم اموال خود را وصیت کند یا وراث را از ارث محروم نمایید می توانید اموال خود را به طور رسمی به فرزند خود منتقل نمایید یا صلح عمری کنید

شما نمی توانید هیچ یک از وراث را از ارث محروم کنید.
وصیت شما فقط در خصوص یک سوم اموالتان موثر خواهد بود.
در زمان حیات می توانید صرفا اموالتان را به فرزندتان منتقل کنید و حق عمری آن را برای خود در نظر بگیرید یعنی تا زمانی که در قید حیات هستید حق استفاده از انها متعلق به شماست

سلام می توانید اموال خود را به نام فرزندتان صلح کنید ( دفتر اسناد رسمی) تا بعد از فوت با صلح نامه تنظیمی به وی منتقل شود.